Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Zprávy

Saharský pohár

publikováno 13.04.2014

Saharský pohár, první letošní domácí turnaj Vědomických, se konal za masivní účasti hráčů tuto sobotu. Na startu se v boulodromu na labském břehu sešla bezmála šedesátka dvojic, aby poměřily své síly. Byli mezi nimi jak ostřílení matadoři, tak i hráči méně zkušení.

Hrálo se švýcarem na pět kol. Následovala šestnáctka K.O. s dohrávkami. Nepostoupivší se utkali mezi sebou ve skupinách. Padesátiminutový limit zajistil svižný průběh - vše se tudíž stačilo dohrát do tmy, i když mnoho do úplného otmění na samém konci nezbývalo.

Na účastnící se sportovce čekalo na vědomickém kolbišti mnohé překvapení. S novým nájemcem konečně zafungoval bufet tak, jak má - a každý si mohl ve stánku vybrat z nepřeberné nabídky nápojů a pokrmů, co hrdlo ráčí a tobolka umožňuje. - I obávaná vědomická hřiště se změnila, a věříme, že k lepšímu. Po loňských povodních dostala nové podsypání. Přesto si ovšem každá dráha zachovala svoji osobitost, a tak každý si mohl vychutnat z široké palety herních podmínek a herně se skvěle vyřádit.

Počasí tentokrát kromobyčejně přálo. Po nesmělém ránu se slunce nakonec osmělilo a přes den se docela i činilo. Pravda - nějaký ten mráček se také vyskytnul, ba i pár kapek spadlo, leč ani na smočení prachu to naštěstí nestačilo.

Nejlépe se z přítomných po celý den činili Jakub Konšel (POP Praha) s Ivo Michálkem (Carreau Brno). V patách jim skončili karlovarští Varani Pavel a Lukáš Valenzovi následovaní chebskými Romanem Krassou a Josefem Kuchlerem (oba PC Egrensis Cheb).

Z domácích nejlépe uspěla dvojice Pavla Beranová - Luděk Suchomel, když nakonec skončila devátá.

 

Další informace: http://www.kulovyblesk.com/2014/04/dlouhym-nahozem-k-vitezstvi-saharskeho-poharu/#more-5828

Více fotografií: http://ajlan.rajce.idnes.cz/12.4.2014_Saharsky_pohar

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz