Úvod » Krátká sdělení

Krátké ohlédnutí za klubovou součinností hráčů

publikováno 16.09.2014

Co se povedlo a co ne - MČR 1x1

Za první bych chtěl poděkovat všem co se podíleli na přípravě hřišť a pořádání turnajů.

V krátké době jsme museli dát do pořádku celou plochu, abychom mohli pořádat MČR 1 x 1. Toto MČR nebylo plánované a byl jsem požádán týden před turnajem VARS CUP o pořádání této velké akce. Přiznám - měl jsem strach , protože se již při připravě na náš Podřipský pohár ukázalo jaká jsme parta. Pokud jde o srandičky a zábavu vše klape. Jak je potřeba máknout, tak se ukazují vazby a kvality členů našeho klubu. Rozdělení hřišť po třech na hráče způsobilo adresnost a nikdo se nemůže za nikoho schovat. Katka a Mirka raději vzdali petanque do konce roku a možná i dále. Milan Kulhánek to odflákl a nechal vše na poslední chvilku a pavel Kocourek tradičně soubor problémů, které ostatní určitě nemají.

Z těchto důvodů jsem s každým mluvil a byl jsem ubezpečen o pomoci s pořádáním MČR. 

Hřiště jsme dali do pořádku silou vůle až na pavla Kocourka. ten se objevil až v pátečním deštivém počasí na dvě hodinky pomohl provázkovat. Milan Kulhánek tradičně na poslední chvilku. Katka a Mirka nic - jejich hřiště si vzal do práce Milan Demčík a nové hráčky našeho vznikajícího družstva seniorů. MOC JIM DĚKUJI. 

Den "D" tradice se opakuje všichni dle dohody, každý na svém postu pomohl. Dokonce začalo fungovat střídání. Věřte tomu být celý den kolem turnaje - to dá zabrat. Opět stejný obrázek. Milan Kulhánek odehraje a uteče jako malý kluk. To již po čtvrté - však on to někdo udělá já si zahrál tak co. Pavel Kocourek a děvčata Katka a Mirka = NIC.

Neděle MČR střelba. Den pohody - ráno na přípravě stavovišť ukázal i Pavel a poté pokecat a domů. Milan Kulhánek tradičně zero. 

Myslel jsem, že si toto hodnocení nechám až na závěr roku, ale paměť národa je krátká. Nechť si to každý probere. Hodnocení aktivity budu psát po každém turnaji, aby bylo vše tak nějak vidět.

Na závěr ještě jednou VELKÉ DÍKY , že jsme to zmákli za jedna. Věřím, že na podobné turnaje máme.

99 % hráčů bylo spokojeno a zde kopie zavěrečné zpravy delegáta o MČR 1 x 1 :

I přesto, že se pořadatel ujmul tohoto mistrovství takřka na poslední chvíli, musím turnaj hodnotit jako výborně uspořádaný. Bylo znát, že se Vědomičtí na akci pečlivě připravovali, dokonce i v předstihu nalezli chybu v softwaru, a tak předešli vážným komplikacím. Klub SK Sahara Vědomice jednoznačně můžu doporučit ke konání dalších velkých akcí.

DĚKUJI  SCOTTY

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Scotty | 16.09.2014 15:41
Dnes jsem se ne jen já zasmál, kdo že to jede zahrát si do Lipníka. Tam se hřiště nekopou.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery