Úvod » Zprávy

NOVINKY na stránkách ČAPEK - ČUS

publikováno 30.11.2014

Zde prosím věnujte pozornost novinkám přístupu na stánky ČAPEK

Prosíme Vás o rozeslání hesel jednotlivým hráčům, aby se tito mohli přihlašovat na stránky ČAPEK. Hesla lze po zalogování změnit a k vlastnímu zalogování je na stránkách dostupný manuál (i když je navržené co možná nejjednodušeji):

http://czechpetanque.cz/dokumenty/manual_login.pdf

Upozorňujeme, že nová hesla byla vygenerována pouze hráčům, kteří doposud neměli na stránky přístup, tj. organizátorům turnajů a dalším hráčům, kteří už se na stránky někdy v minulosti zalogovali, se heslo nemění.

Zároveň s rozesláním hesel se některé části stránek přesouvají do zóny viditelné pouze po přihlášení. Jde hlavně o:

- dotazy a návrhy pro web

- některé dokumenty ČAPEK

- SW pro vedení turnajů

- matriku

- pokyny pro nahrávání/tvorbu propozic a výsledků turnajů

O dalších funkcích pro přihlášené uživatele budete informováni.
 

Kromě přihlašování je také zavedeno pár novinek jako vyhledávání (v menu dole), filtry v zobrazování turnajů na termínové listině a interaktivní zobrazení členů reprezentace. Jakékoli připomínky k novým i starým funkcím budou vítány v nyní již privátní sekci dotazů a návrhů pro web.
 

V neposlední řadě jsme na stránky ČAPEK také nahráli několik fotogalerií. Zde bychom rádi oslovili ty z vás, kteří by byli ochotni přispět vlastními fotkami (ať už ze svých či cizích akcí). Za účelem snadného předávání fotek byla zřízena speciální složka a ftp účet:

adresa: ftp.czechpetanque.cz

jméno: w41756_fotky

heslo: fotkyCAPEK

Fotky nahrané do této složky budou procházeny pověřenou osobou a případně ručně nahrávány do galerií ČAPEK. Doporučujeme související fotky (např. z jednoho roku, z jednoho místa) třídit do složek - bude tak snadnější fotky procházet a budou se tedy i rychleji publikovat. Upozorňujeme, že nám nejde o kvantitu, ale kvalitu. Také nejde o reklamu, ale o prezentaci pétanque obecně. Děkujeme za pochopení.
 

S přáním hezkého víkendu,

Michal Preuss

STK ČAPEK

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Scotty | 30.11.2014 8:56
Nová doba asi se máme na co těšit

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery