Úvod » Zprávy

ROČNÍK 2015 ligových soutěží MČR klubů

publikováno 16.02.2015

Zde první informace, které jsem dnes dostal.

Vážení kapitáni týmů, prezidenti klubů ČAPEK,

 

dovolte mi připomenout další ročník ligových soutěží MČR klubů.

 

Během zimní pauzy probíhala anketa kapitánů o změnách systému hry a bodování. Na základě této ankety a diskuze Ligové komise nastaly v Soutěžním řádu určité změny. O většině jsem informoval kapitány v emailu z 28.11.2014.

 

Následovala ještě anketa o změně systému bodování. Výsledkem je, že se ruší výhra za 3 body. Vítěz utkání dostane vždy 2 body, za remízu je 1 bod. Pořadí kritérií v tabulce zůstává nezměněno.

Dalším novým pravidlem je možnost nastoupení hráče z 1. ligy k utkání za extraligový tým daného klubu. Hráč pak už v extraligovém týmu musí zůstat do konce sezóny. Chceme tím motivovat hráče, aby sestavili prvoligový tým v případě, že jejich klub je v extralize. Na základě dobrých výkonů pak mohou být povoláni do vyšší soutěže. Ve všech sportech je to běžně fungující věc, zde ale musí být dodržena klubová příslušnost.

 

Vzhledem k nastalým změnám prosím o důkladné pročtení Soutěžního řádu, jsou to pouze 4 stránky, viz příloha. Provedené změny jsou v souladu s většinovým názorem zúčastněných týmů, proto věřím, že tato podoba pravidel již zůstane v základních bodech do budoucna nezměněna.

 

Hrací dny stanovené pro MČR klubů 2015 jsou následující:

8. 5. - pátek (státní svátek)

5. 7. - neděle (státní svátek), následuje v pondělí státní svátek

20.9. - neděle

4. 10. - neděle

 

Termín pro přihlášení mužstev je 1. 3. 2014, čili za necelé dva týdny.

 

Extraliga

Na základě loňských výsledků jsou týmy již určeny.

Přesto musí všichni kapitáni potvrdit účast e-mailem na adresy ligové komise (viz níže). Zašlete kontaktní telefon a e-mail na kapitána a soupisku alespoň pěti hráčů v případě, že Váš klub staví více než jeden tým do MČR klubů (jinak stačí pouze kontakty na kapitána).

 

1. liga

Zde není dopředu znám počet týmů, rozpis se tedy bude sestavovat až po ukončení přihlášek. 

Způsob přihlášení je stejný jako u Extraligy - kontakty na kapitána a soupiska min. 5 hráčů v případě, že Váš klub staví více než jeden tým. V případě, že nemáte možnost či nechcete pořádat jedno kolo na Vašich hřištích, připište to prosím k přihlášce. Ligová komise na to bude při tvorbě rozpisu brát zřetel. 

Na základě předběžných informací o počtu týmů budou opět regiony Východ-Západ. Ve čtvrtém termínu se bude hrát Play-off na neutrální půdě - společně s Extraligou - na hřištích klubu CdP Loděnice. Apeluji na dosud nezúčastněné kluby, aby zvážily možnost přihlásit svůj tým do 1. ligy. V případě jakýchkoliv dotazů se na mě neváhejte obrátit nejlépe prostřednictvím e-mailu.

 

Informace o platbě startovného jak pro Extraligu, tak pro 1. ligu budou rozeslány současně s rozpisem 1. ligy později.

 

Složení a adresy ligové komise:

Vladimír Brázda - vlad.brazda@gmail.com

Ivo Michálek - michalekivo@gmail.com

Tomáš Kutý - tomas.kuty1@gmail.com

 

Omlouvám se, pokud jsem to neposlal na správnou adresu - prosím o přeposlání kompetentním osobám.

 

Děkuji za pozornost a přeji hezký den.

Za ligovou komisi

Vladimír Brázda

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Scotty | 18.03.2015 7:34
Vložit rozpis je pro mne oříšek je to tabulka v excelu to bude na Pavla.
Osobní profil Ajlan | 18.03.2015 7:20
Hezké a kde je ten rozpis?
Osobní profil Scotty | 18.03.2015 6:39
Vážení kapitáni prvoligových týmů,
do 1. ligy se přihlásilo 11 týmů, došlo tedy opět k rozdělení na Západ (6 týmů) a Východ (5 týmů). S potěšením můžu oznámit, že zde máme celou řadu nových týmů.
Během prvních tří termínů proběhnou boje ve skupinách každý s každým. První dva z každé skupiny pak postoupí do play-off, které proběhne na neutrálním hřišti v Loděnici současně s finálovým kolem Extraligy.
Rozpis byl stanoven s ohledem na co nejmenší počet ujetých kilometrů a zároveň byly brány v potaz počty domácích zápasů v minulých ročnících.
Letos nebyl rozpis příliš jednoduchý vzhledem k tomu, že je nevyrovnaný počet týmů z Čech a Moravy. Na Východě jsou tedy i kluby z Čech a chtě nechtě se musí více cestovat.
Vše potřebné k pravidlům najdete v Soutěžním řádu, který visí na stránkách ČAPEK v sekci MČR klubů > Ligová komise.
Pořadatele jednotlivých kol vyzývám, aby s dostatečným předstihem informovali kapitány zúčastněných týmů o místu konání a upozorňuji, že musí být zajištěno sociální zařízení a možnost občerstvení.
Dle Soutěžního řádu se platí 200,-Kč za zápas. Skupina Západ hraje ve skupině 5 zápasů (1000,-Kč). Východ hraje 4 zápasy, čili částka je 800,-Kč. Nové týmy platí navíc vratnou kauci ve výši 1000,-Kč (viz Soutěžní řád). Platba za zápasy play-off bude probíhat v hotovosti na místě v Loděnici
Osobní profil Scotty | 25.02.2015 10:17
HRRRRRRRR do toho

Cíl : EXTRALIGA
Osobní profil Scotty | 25.02.2015 10:16
Zde je přihláška dvou družstev pro první ligu za klub SK Sahara Vědomice.

SK SAHARA A :

Kapitán : Lapihuska Milan sen.
Lapihuska Milan jun.
Lapihuska Robert
Horáčková Simona
Kulhánek Milan


SK SAHARA B :

Kapitán : Piller Tomáš
Pillerová Monika
Demčík Milan
Demčíková Jiřina
Beranová Pavla


Toto jsou základní družstva, která budeme dle potřeb doplňovat z členské základny hráčů klubu SK Sahara Vědomice. ( celkový počet hráčů 26 ).
Osobní profil Scotty | 19.02.2015 16:07
Démoni - Milan s Jiřinkou si nenechají utéct pocit návratu do EXTRALIGY.
Osobní profil Scotty | 19.02.2015 16:06
Duo Pilléro jasně jde do toho.
Osobní profil Scotty | 19.02.2015 16:05
Dnes potvrdil zájem Milan Kulhánek.
Osobní profil Scotty | 18.02.2015 15:07
Rád bych všem hráčům připomněl, že čas letí. Prosím , kdo bude hrát a kdo je schopen jezdit ? Dáme dohromady dvě družstva nebo jen jedno ? Prosím o nominaci. Pište 1/3/2015 je limit. Pak na hřišti budou všichni kritizovat a každý bude plný nápadů. Tak sem s tím. Děkuji Scotty
Osobní profil Ajlan | 16.02.2015 17:59
A) hlásím se k nominaci, se vzdálenostmi nemám problém. B) Víme jak to chodí, když jde do tuhého, jsme rádi, když se najde 5 lidí, kteří jsou ochotni obětovat neděli a jet přes půl republiky. Pouze z tohoto důvodu jsem pro jeden tým. Dva by byly z hlediska šance na postup lepší, ale nevěřím, že by to mohlo fungovat. C) nevidím důvod měnit kapitána pokud nechce abdikovat sám. Tomáš pravidelně chodí na tréninky i na turnaje. Má o formě spoluhráčů přehled.
Osobní profil Scotty | 16.02.2015 15:41
KONEC přihlášek je 1/3/2015 !!!
, tak není moc času.
Osobní profil Scotty | 16.02.2015 15:38
Úkol roku 2015 dostat SK Sahara Vědomice zpět do EXTRALIGY.
Je to tady. Můžeme nasadit i dvě družstva tím zlepšíme možnost úspěchu. Je potřeba si uvědomit, že letos se kolem MČR klubů najezdíme mnohem více než loni. Proto Vás žádám , kdo se přihlásí k nominaci do družstva na 1. ligu ať to bere v úvahu. Určitě to nebude jako loňský rok, kdy na Sahaře chtěli hrát všichni a venku nikdo.
Pokud tedy mám dělat kapitána pro MČR klubů jako v minulých letech prosím napište do komentáře za A přihlášení do družstva za B názor na přihlášení dvou družstev a za C návrh na jiného kapitána pro MČR klubů. Dík Scotty

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery